domingo, 1 de febrero de 2009

C omunicació Audiovisual... un nou món.



Tot va començar amb una "mentida". Si si, el primer dia de classe un home, presentat com a Pitu, professor de l'assignatura de Comunicació Audiovisual, ens va ensenyar coses molt interessants sobre el món de la comunicació. De sobte, en arribar al final de la classe va dir-nos que ell no era en Pitu. Tots vam quedar impactats en escoltar-lo i, vam dubtar sobre si el que deia era cert o ens havia estat enganyant durant tota l'hora.
Aquesta situació ens va portar a saber que en el món de la publicitat i la televisió, moltes vegades pel fet que ens diguin una cosa, no té per què ser certa, ja que és molt fàcil enganyar i fer veure les coses d'una altra manera.



A partir d'aquesta extranya benvolguda i primera classe vam aprendre moltes coses interessants en les següents sessions. Hem tractat temes que han aparegut a alguna de les entrades anteriors.
I, el nostre professor ens ha fet entrar en un nou món, en un món d'audiovisual on tot és diferent i, que nosaltres, com a futurs mestres, hem d'incorporar al món de l'educació. Ja que, si la tecnologia evoluciona, l'educació també ho haurà de fer, no?



No hay comentarios: