viernes, 30 de enero de 2009

Disney... Missatges subliminals?

En Pitu, fa un temps ens va posar a classe una pel·lícula de Disney. Aparentment, semblava una pel·lícula normal, sense cap mena d'inconvenient ni missatge subliminal. Però, el nostre professor ens va fer veure aquesta pel·lícula de forma detallada i d'una manera que mai abans havíem percebut.
Així doncs, ens vam adonar que per percebre i adonar-se de tota la informació que conté i ens pot aportar una pel·lícula, és necessari que la veiem més d'una vegada i que parem atenció a tots i cadascun dels detalls.

Realment va estar interessant veure tot el que podíem dir i extreure d'una pel·lícula curta.
Personalment, aquesta va ser una de les sessions més interessants i, en la que em va fer pensar que potser existia un món diferent al de la nostra realitat, un món d'audiovisuals, d'imatges, democions... d'un més enllà... molt i molt interessant!


Tot seguit, mostraré diversos exemples de missatges subliminals que apareixen a les pel·lícules de Disney i, que potser no us heu adonat de la seva existència:

  • En primer lloc, veiem que a la pel·lícula de Los Rascatadores apareix en el fons de la imatge una dona fent topless:



  • A la pel·lícula El Rey León, quan Simba s'estira i fa volar unes fulles i una mica de pols, veiem que l'aire d'aquest conjunt forma la paraula SEX:




  • A la pel·lícula de Sirenita el sacerdot que fa la misa "s'alegra" de veure a Ariel:






  • En la portada de la pel·lícula de la Sirenita es visualitza (fixant-s'hi bé) un membre masculí:




A continuació, i finalment, trobem un vídeo de la pel·lícula de Hèrcules, raoneu-la vosaltres mateixos:





Per a contrarestar aquestes teories sexuals existeix una il·lusió óptica que se suposa que tots haurem vist que apareixen dofins col·locats de tal manera que dibuixen una parella tenint relacions sexuals. L'aparició de la parella tan sols la tenen els adults, ja que els nens encara no han participat en relacions sexuals i, per això, només perceben els dofins.

Això demostra que qualsevol apologia del sexe que es realitzi a les pel·lícules de Disney els nens no són capaços de percebre-les.






Cal dir, que sóc partidaria de veure pel·lícules de Disney, trobo que són molt enriquidores i molt adequades per als infants.
Aquests missatges subliminals mai són captats per ells.

No hay comentarios: