viernes, 7 de noviembre de 2008

Més enllà d'una imatge... EMOCIONA'T!


Què és el que genera emoció?


Una imatge pot ser molt significativa, però és incomparable amb l'aportació que ens pot donar un vídeo.


La mort dels pares d'un amic, l'acomiadament d'un amic que ha de marxar de l'escola, la defensa d'un amic que ha estat culpabilitzat i no pot formar part de l'activitat... són algunes de les situacions que mostren veritablement el que és el COMPANYERISME. Aquells que estan al teu costat en els moments més complicats de la vida, aquells que t'ajuden, t'aconsellen, et fan treure un petit somriure quan el món et cau a sobre... aquells són els amics de debò.


Un vídeo ha generat en mí uns sentiments indescriptibles, una acumulació de sensacions intenses que feia temps que no sentia.
Tot això, ho fa el record, els lligams que establim entre allò que estem veient a pantalla i la nostra realitat viscuda en el passat.
El contingut, el missatge que vol transmetre el vídeo i sobretot els records i moments viscuts, originen una EMOCIÓ impossible d'evitar.

A més a més, aquesta emoció es troba potenciada per la música escollida en la realització del vídeo, una música melancòlica, lenta i que dóna sensació de tristor.
Aquests detalls et fan pensar en tot allò que t'envolta i en la importància de la vida!
D'altra banda, destaca el companyerisme dels amics en els pitjors moments i quan urgentment necessites algú al costat per fer-te companyia.
També, dóna un gran valor a l'empatia, ja que per tal d'aconseguir un bon ambient i comunicació amb les persones que t'envolten, cal respectar-les i entendre-les.

Després de veure un vídeo aquesta tarda, he quedat BEN EMOCIONADA.


Queda clar doncs, que la música dóna molta emoció i, que s'ha de saber jugar amb audio i vídeo a la vegada per poder aconseguir les emocions desitjades.


De ben segur que veure un vídeo ens fa REFLEXIONAR!

No hay comentarios: